AXION | FURNITURE -
FELFÚJHATÓ RENDEZVÉNY BÚTORZAT

Az AXION | FURNITURE egy nagyszerű kiegészítő, hogy tökéletesítsd rendezvényed összeállítását. Felfújható bútoraink között szerepelnek a különböző méretű fánkok, puffok, állópultok és kínálópultok. Könnyű, egyszerű szállítani, felfújás után rendkívül stabil. A rendezvény bútorzat teljes felállítása csupán perceket vesz igénybe. Mindennek tetejében valamennyi termék hőszublimációval dekorálható, karcolások kockázata nélkül. Tegye barátságossá rendezvényét az AXION | FURNITURE segítségével.

STABILITÁS

A BISTRO és BONGO asztalokat ballasztlemezzel, ballasztzsákkal, illetve kettejük kombinációjával kiegészítve rendkívüli stabilitás érhető el. A felfújható rendezvénykellékeid rögzítése nem lesz többé rémálom.

KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS

A rendezvénybútorzat szállítása valóságos rémálomnak számít, de az AXION felfújható bútoroknak köszönhetően más a helyzet. A könnyű szállítás érdekében mindegyik termék egy korong alakú zsákba van csomagolva. A bútorzat akár a többi AXION termékkel együtt is szállítható egy kisebb személygépjármű segítségével.

Kapcsolat

A LEGSZÉLESEBB MÉRET ÉS FORMAKÍNÁLAT

MAGAS MINŐSÉGŰ LÉGTARTÓ TPU OSZLOPOK

Valamennyi AXION termék esetében 250 mikron vastagságú, HF hegesztéssel zárt, varrat nélküli TPU ballont alkalmazunk, amelyek roppant erős 500D HT poliészterbe vannak ágyazva. Az egész felfújható szerkezet merev, ugyanakkor széles hőmérséklettartományban rugalmas, legyen szó FIS SKI versenyekről vagy a forró DAKAR RALLY-ról.

VÉGTELEN SZÍNEK

Az AXION | FURNITURE termékek esetében a hőszublimációs nyomtatás, az automatizált vágás, valamint a hegesztés legkorszerűbb technikáit alkalmazzuk, ezért minden egyes eszköznek fotóminőségű mintái lehetnek. A nyomtatott huzat könnyen leszedhető és cserélhető más designra, anélkül hogy feleslegesen beruháznánk egy új termék elkészítésére.

VÉGTELEN SZÍNEK

Az AXION | FURNITURE termékek esetében a hőszublimációs nyomtatás, az automatizált vágás, valamint a hegesztés legkorszerűbb technikáit alkalmazzuk, ezért minden egyes eszköznek fotóminőségű mintái lehetnek. A nyomtatott huzat könnyen leszedhető és cserélhető más designra, anélkül hogy feleslegesen beruháznánk egy új termék elkészítésére.

Kapcsolat

3D MINTA KÉSZÍTÉS

Próbáld ki hogyan nézne ki az általad elképzelt minta az AXION termékeken.
Küld el a logódat és mi elkészítjük a látványterveket.

Árajánlatot kérek

TERMÉKKATALÓGUS

Ismerd meg termékeink széles skáláját a letölthető katalógusunk formájában.

Böngészd online vagy
töltsd le a PDF fájlt

HÍRLEVÉL

Nem kell aggódnod a túl sok email miatt, csak akkor küldünk mikor egy új, izgalmas termékünk érkezik.

Feliratkozás

Whoops, looks like something went wrong.

(1/1) ErrorException

file_put_contents(): Only 0 of 188 bytes written, possibly out of free disk space

in Filesystem.php line 122
at HandleExceptions->handleError(2, 'file_put_contents(): Only 0 of 188 bytes written, possibly out of free disk space', '/var/www/html/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php', 122, array('path' => '/var/www/html/storage/framework/sessions/K9JfTvRZAPnohRlkUHiKetL7W4N8HLouj37PwcBR', 'contents' => 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"5Zl3E2qQDx1mKi6Oaeypgt2BdCFpYMRendD6bxDV";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:30:"http://axionhungary.eu/butorok";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 'lock' => true))
at file_put_contents('/var/www/html/storage/framework/sessions/K9JfTvRZAPnohRlkUHiKetL7W4N8HLouj37PwcBR', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"5Zl3E2qQDx1mKi6Oaeypgt2BdCFpYMRendD6bxDV";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:30:"http://axionhungary.eu/butorok";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 2)in Filesystem.php line 122
at Filesystem->put('/var/www/html/storage/framework/sessions/K9JfTvRZAPnohRlkUHiKetL7W4N8HLouj37PwcBR', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"5Zl3E2qQDx1mKi6Oaeypgt2BdCFpYMRendD6bxDV";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:30:"http://axionhungary.eu/butorok";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', true)in FileSessionHandler.php line 83
at FileSessionHandler->write('K9JfTvRZAPnohRlkUHiKetL7W4N8HLouj37PwcBR', 'a:3:{s:6:"_token";s:40:"5Zl3E2qQDx1mKi6Oaeypgt2BdCFpYMRendD6bxDV";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:30:"http://axionhungary.eu/butorok";}s:6:"_flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}')in Store.php line 129
at Store->save()in StartSession.php line 87
at StartSession->terminate(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 218
at Kernel->terminateMiddleware(object(Request), object(Response))in Kernel.php line 189
at Kernel->terminate(object(Request), object(Response))in index.php line 60