Axion HU :: Sátrak

FELFÚJHATÓ RENDEZVÉNYSÁTRAK
SZÉLES VÁLASZTÉKA

Az AXION, a reklámsátor iparág vezetőjeként a legváltozatosabb formájú és mérettartományú termékeket kínálja. Jelenleg 8 típus összesen 26 méretben érhető el. Válasszon egyet közülük!}

Kapcsolat

lightweight promotional sealed tent

sealed inflatable event tent using horizontal inflatable beams

an open space triangular inflatable shade

wide space hexagonal inflatable tent

unique angular inflatable tent

sealed spider dome for big events

high pressure inflatable event dome inspired by nature

budget friendly basic model of promotional tent

AXION-SEALED-INFLATABLE-EVENT-TENT

AXION | SÁTOR
FELFÚJHATÓ RENDEZVÉNYSÁTRAK

A piacvezető AXION tökéletes választás mindazok számára, akik hatásos és biztonságos kültéri megjelenéssel szeretnék felhívni magukra a figyelmet, kompromisszumok nélkül. A vékony, modern megjelenésű felfújható kupola pneumatikus szerkezetének köszönhetően - erős poliészter külső és zárt poliuretán elemek – kiváló stabilitást és biztonságot nyújt szélsőséges időjárási körülmények között is. Nincs szükség folyamatos áramellátásra. Hőszublimációs nyomtatással akár a sátor teljes felülete dekorálható. Termékcsaládunk legnagyobb tagja is elfér autójában, telepítése könnyen elvégezhető egy-két ember segítségével. Tegye vonzóbbá rendezvényét – tovább az AXION-ra!

MAGAS MINŐSÉGŰ LÉGTARTÓ TPU OSZLOPOK

Valamennyi AXION termék esetében 250 mikron vastagságú, HF hegesztéssel zárt, varrat nélküli TPU ballont alkalmazunk, amelyek roppant erős 500D HT poliészterbe vannak ágyazva. Az egész felfújható szerkezet merev, ugyanakkor széles hőmérséklettartományban rugalmas, legyen szó FIS SKI versenyekről vagy akár a forró DAKAR RALLY-ról.

Inflatable leg is made up of different materials
Tent can be printed with any color

VÉGTELEN SZÍNEK

Mivel nem szerzünk be távol-keleti előkészített termékeket, hanem a teljes gyártást magunk végezzük, ezért lehetővé válik számunkra, hogy minden felületet egyedileg nyomtassunk. Felfújható termékeink esetében a hőszublimációs nyomtatás, az automatizált vágás, valamint a hegesztés legkorszerűbb technikáit alkalmazzuk.

ÁRAMMENTES PROMÓCIÓ

Az elektromos szivattyúk mellett akár akkus vagy kézi pumpával is 10 percen belül készre fújhatja sátrát. Amennyiben csak elektromos szivattyúval rendelkezik, fújja fel a hálózati áramforrásra csatlakoztatva, majd helyezze bárhová.

unplugged
High wind resistance

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A fémvázas szerkezetekhez képest nincsenek veszélyes, szilárd alkatrészek. Az állandó légbefúvó rendszerrel ellátott hagyományos termékekkel ellentétben a pneumatikus gyártmányok függetlenek a hálózati áramforrástól, ezáltal az AXION termékek a piac legbiztonságosabb képviselői. A sátrakat 100 km/h-s szélsebességig tesztelték, 60 km/h-s szélsebességig hitelesítették, így rendkívül jól helyt tudnak állni az extrém időjárási viszonyoknak. A szerkezet nagyon hajlékony és erős szélben is biztosan védi a sátor belsejében tartózkodókat. Az AXION úgy lett kifejlesztve, hogy a szél hatására hajlik, forog, majd visszaáll az eredeti alakjába.

Kapcsolat
Patented one way central inflation system from one point

OKOS LÉGBEFÚVÓ RENDSZER

A szabadalmaztatott egyirányú légbefúvó rendszer segítségével az egyes elemek tökéletes szabályozás mellett töltődnek fel levegővel. Emellett lehetővé teszi az esetleges légszivárgás könnyű észlelését is. Az okos légbefúvó rendszer már az AXION legtöbb modelljéhez hozzátartozik.

LESZEDHETŐ TETŐK

Ügyeljen pénztárcájára és kérjen több tetőhuzatot a felfújható szerkezethez. Az egyszerű cipzárrendszer lehetővé teszi, hogy bármikor dizájnt cseréljen, amennyiben a promóció során több márkát is meg szeretne jeleníteni.

The simple zip-off system will allow you to change your roof anytime for the different design
All sizes of each AXION model can be connected together by tunnel

MODULARITÁS

Az AXION termékpaletta egyes típusai méret szerint egymáshoz kapcsolhatóak alagút-összekötéssel, így akár létrehozhatunk egy valóságos sátor-komplexumot is. Ezenkívül néhány méret esetében különböző AXION modellek is összeköthetőek.

Kapcsolat

MEGFORDÍTHATÓ FALAK

Egy régi, de újra és újra fellépő probléma – a sátor belső vagy külső felére rendelj dekorációt? Az AXION sátraknál nincs ilyen probléma - minden oldalfal megfordítható. Fényzáró fólia használatával dupla falat is ki lehet alakítani, emellett panoráma -, és válaszfalak teszik teljessé a kínálatot.

Reversible wall
Original casted Componnent on the inflatable tents

EGYEDI ÖNTÖTT ALKATRÉSZEK

Az egyedi öntött alumínium alkatrészeket az AXION modellek alsó részénél, elsősorban annak földre rögzítésére, valamint a tető feszítésére használják, amelynek köszönhetően a termék páratlan, praktikus és megbízható.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Természetesen leggyakrabban akkor sérül meg a sátor, amikor éppen fel kéne állítanod azt. Ha bármikor is megrongálódna, a javítócsomag mindegyik AXION modellhez rendelkezésre áll. A cserélhető tetőhuzatoknak, valamint a központi oszlopcsatlakozónak köszönhetően a felhasználó pár perc alatt ki tudja cserélni a légtartó elemet a helyszínen is, nem kell bajlódnia a termék javíttatásával.

All parts of the tent is the ability to disassemble and repair

EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS

Eredeti csomagolásában* mindegyik sátor (kivéve az AXION | FLOWER) tökéletesen passzol bármilyen normálméretű gépjárműbe, amelyből kifolyólag a felfújható termékek nagy előnnyel bírnak a fémvázas versenytársaikkal szemben, különösen a hasznos terület figyelembe vételénél.

* Most AXION tents are packed in an original trolley bag . The Biggest tents are packed in PVC bag due to their volume. AXION Easy tents are packed in standard fabric bag (Possibility of upgrade to trolley bag for extra charge.)

3D MINTA KÉSZÍTÉS

Próbáld ki hogyan nézne ki az általad elképzelt minta az AXION termékeken.
Küld el a logódat és mi elkészítjük a látványterveket.

Árajánlatot kérek

TERMÉKKATALÓGUS

Ismerd meg termékeink széles skáláját a letölthető katalógusunk formájában.

Böngészd online vagy
töltsd le a PDF fájlt

HÍRLEVÉL

Nem kell aggódnod a túl sok email miatt, csak akkor küldünk mikor egy új, izgalmas termékünk érkezik.

Feliratkozás