Axion HU :: Stretch

STRETCH SÁTOR
SOKOLDALÚ ÁRNYÉKOLÓ
MINDENFÉLE RENDEZVÉNYHEZ

Kapcsolat

STRETCH SÁTOR

Ha annak a módját keresed, hogyan dobd fel egy ötletes megjelenéssel a rendezvényedet, akkor jó helyen jársz. Csak pár percre vagy attól, hogy megvásárold egyedi sátradat. A STRETCH kiváló lehetőséget biztosít emlékezetes, egyedi atmoszférájú események lebonyolításához. Egyenetlen földfelületek sátrasításához a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Szinte minden rendezvény esetében - mint például esküvők, fesztiválok, ünnepségek és céges találkozók – garantált, hogy nem válnak unalmassá, ugyanis minden alkalommal új formát tudsz létrehozni. A sátor hosszúságának és az oldalak dőlésszögeinek változtatásával, a sarkok anyagával, a kiegészítőkkel gyakorlatilag végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Minőségi alapanyagok A kiváló minőségű alapanyagokból gyártott STRETCH sátraink mindegyike az EU-ban készül. A fejlesztés, a tervezés és a gyártás is egy helyen történik az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabványának megfelelően. A TENTIFY logójával megjelölt STRETCH sátrak akár a 100 km/h-s szélnek is ellenállnak.

Korszerű szövetek A leginnovatívabb textíliák alkalmazásával teljes egészében eleget teszünk a legkülönfélébb biztonsági előírásoknak, miközben biztosítjuk a magas színvonalat is. A kisebb mérettől a MIDI kategóriájú termékekig ultrakönnyű Stretchflex PU bevonatú szöveteket használunk. A nagyobb típusok tartós és ellenálló PVC/PU keverékből készült szövettel - Formatex - kerülnek gyártásra és akár 100 m2 lefedésére is alkalmasak.

Személyautóban szállítható A TENTIFY STRETCH sátor egyik legfontosabb tulajdonsága a könnyű szállítás. Az alumínium keretből álló partisátrakkal ellentétben termékünk akár személygépkocsiban is szállítható. Az általunk kínált termékek rudazata lehet összetolható - a könnyű szállításhoz, valamint kompakt – a gyors felállítás érdekében. Az összetolható oszlopoknak köszönhetően nem kényszerülsz furgon vagy teherautó használatára, hiszen mindössze egy 140 cm hosszúságú zsákba vannak csomagolva, így a saját kocsid is elég nagy ahhoz, hogy egy hatalmas sátrat tudj szállítani.

Gyors és egyszerű összeállítás A STRETCH sátor beállítása nem egy bonyolult feladat. Nagy előnye, hogy nincs előre meghatározva az összeszerelés, így bármikor új formát hozhatsz létre sátradból. A GRAND méretet 3 ember üzembe tudja helyezni egy óra alatt, míg a MIDI méretű sátrak egy ember által is felállíthatóak, nagyjából 30 perc alatt. Rendezvényed rövid időn belül stílusos megjelenést kap.

 

WIND RESISTANT INFLATABLE EVENT TENT

Alkalmas durva terepviszonyok, valamint egyenetlen vagy aszimmetrikus felületek esetén is

Kérjen ajánlatot
axion-square-tent_main-feature
The trolley bag for Square shape inflatable event tent

Egyszerű szállítás személygépkocsiban

Tudjon meg még többet
Information sketch of square shape inflatable for event tent
  MINI BASIC MIDI MEDIUM MAXI GRAND
 
Szélesség  (cm) 450 600 800 900 1000 1500
Hosszúság (cm) 600 800 1000 1200 1500 2000
Magasság (cm) 350 370 400 400 400 500
The tents can be connected tunnel

Jól regenerálódó, rugalmas szövetek

Érdekel ez a termék

3D MINTA KÉSZÍTÉS

Próbáld ki hogyan nézne ki az általad elképzelt minta az AXION termékeken.
Küld el a logódat és mi elkészítjük a látványterveket.

Árajánlatot kérek

TERMÉKKATALÓGUS

Ismerd meg termékeink széles skáláját a letölthető katalógusunk formájában.

Böngészd online vagy
töltsd le a PDF fájlt

HÍRLEVÉL

Nem kell aggódnod a túl sok email miatt, csak akkor küldünk mikor egy új, izgalmas termékünk érkezik.

Feliratkozás