Axion HU :: Tepee

CSILLAGSÁTOR
A LEGGYAKORIBB ÁRNYÉKOLÓ

Kapcsolat

CSILLAGSÁTOR – TEPEE

A TEPEE csillagsátor segítségével kiváló minőségű és megjelenésű kialakítás érhető el. A nyomtatási grafikának köszönhetően rendezvényed igényes, reprezentatív és vonzó lesz. A TEPEE csillagsátor a nemzetközi biztonsági követelményeknek megfelelően lett megtervezve és kifejlesztve.

Szállítás – összecsukható középső oszlop – gyors felállítás – felhasználásra kész Csillagsátraink úgy lettek megtervezve, hogy több mint 70 m2-es felületet is beborítsanak. A TEPEE elsősorban azok számára lett kifejlesztve, akik reprezentatív és jól emblémázható terméket keresnek. Valamennyi TEPEE árnyékoló – a páratlan, összecsukható központi rúdnak köszönhetően – könnyen csomagolható és szállítható személygépjárműben. Az oszlop belső szerkezete lehetővé teszi, hogy a tetőt a megfelelő formára feszítse. A csillagsátor üzembe helyezése legfeljebb 30 percet vesz igénybe.

Figyelemfelkeltő Egypólusú sátraink legfeljebb 17 méteres átmérővel, kétpólusú sátraink pedig 22.5 méter szélességgel és 6 méteres magassággal rendelkeznek, így szinte lehetetlen szem elöl téveszteni. A TEPEE a szublimációs nyomástechnológia segítségével látványossá tehető, hiszen a sátor teljes felülete emblémázható a színek végtelen kombinációjával. A TEPEE vonzó megjelenést és jó hangulatot biztosít bármilyen eseményen. Tökéletesen alkalmas fesztiválokra, promóciókra, esküvőkre, valamint céges és sportrendezvényekre.

Megoldás szilárd aljzatra A csillagformákat jellemzően puha talajon (fű, föld) szervezett események esetében használják. De kifejlesztettünk számodra egy megoldást szilárd felszínre (beton, aszfalt) is, amely egy robosztus, gumitalppal ellátott acéllemez nehezék. Ez a ballasztkészlet tökéletesen illeszkedik az alumínium lábakhoz, így nincs szükség semmilyen módosításra.

 

WIND RESISTANT INFLATABLE EVENT TENT

Vízálló 500D FR szövetből készült

Kérjen ajánlatot
axion-square-tent_main-feature
The trolley bag for Square shape inflatable event tent

Egyszerű szállítás személygépkocsiban

Tudjon meg még többet
Information sketch of square shape inflatable for event tent
  TPSP 100 TPSP 130 TPSP 150 TPSP 170 TPDP 150 TPDP 180 TPDP 225
 
Átmérő "D"  (m) 10 13 15 17 - - -
Szélesség "Y" (m) - - - - 10 12 12
Hossz "X" (m) - - - - 15 18 22,5
The tents can be connected tunnel

Szublimációs nyomtatással a teljes felület dekorálható

Érdekel ez a termék

3D MINTA KÉSZÍTÉS

Próbáld ki hogyan nézne ki az általad elképzelt minta az AXION termékeken.
Küld el a logódat és mi elkészítjük a látványterveket.

Árajánlatot kérek

TERMÉKKATALÓGUS

Ismerd meg termékeink széles skáláját a letölthető katalógusunk formájában.

Böngészd online vagy
töltsd le a PDF fájlt

HÍRLEVÉL

Nem kell aggódnod a túl sok email miatt, csak akkor küldünk mikor egy új, izgalmas termékünk érkezik.

Feliratkozás