AXION | SHAPE
FELFÚJHATÓ RENDEZVÉNYKELLÉKEK

Az AXION | SHAPE a légtartó felfújható kellékek egy csoportja, amely biztonságos és csendes alternatíva a folyamatos áramellátást igénylő hagyományos megoldásokkal szemben.
Kapcsolat

an inflatable arch for each kins of event

a pneumatic arch for each kind of event

the most flexible inflatable arch on the market

a stable inflatable tube for every event

pneumatic inflatable can in its real shape

sealed inflatable bottle its real shape

sealed inflatable bottle its real shape

high pressure inflatable pop-up display

inflatable buoys for water sport events

Angled inflatable arch

AXION | SHAPE
LÉGTARTÓ FELFÚJHATÓ RENDEZVÉNYKELLÉKEK

Mindegyik AXION | SHAPE modell erős poliészter szövetből és poliuretán légtartó ballonból készült, szélsőséges időjárási körülmények között is kiváló stabilitást és biztonságot nyújt.
Légtartóságának köszönhetően nincs szükség folyamatos áramellátásra. Egyszerűen fújja fel akkus vagy elektromos pumpa segítségével. Hőszublimációs nyomtatással akár a sátor teljes felülete dekorálható. Termékcsaládunk legnagyobb tagja is elfér autójában, telepítése könnyen elvégezhető egy-két ember segítségével. Tedd vonzóbbá rendezvényedet – tovább az AXION-ra!

MAGAS MINŐSÉGŰ LÉGTARTÓ TPU OSZLOPOK

Valamennyi AXION termék esetében 250 mikron vastagságú, HF hegesztéssel zárt, varrat nélküli TPU ballont alkalmazunk, amelyek roppant erős 500D HT poliészterbe vannak ágyazva. Az egész felfújható szerkezet merev, ugyanakkor széles hőmérséklettartományban rugalmas, legyen szó FIS SKI versenyekről vagy akár a forró DAKAR RALLY-ról.

Inflatable is made up of different materials
shape-inflatables_ballast-plate

RENDKÍVÜLI STABILITÁS

Bármelyik AXION | SHAPE terméket ki lehet egészíteni ballasztlemezzel, ballasztzsákkal, illetve kettejük kombinációjával is, amellyel nagyfokú stabilitás érhető el. A felfújható rendezvénykellékeid rögzítése nem lesz többé rémálom.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Természetesen leggyakrabban akkor sérül meg a termék, amikor éppen fel kéne állítanod azt. Ha bármikor is kár megrongálódna, a javítócsomag mindegyik AXION | SHAPE modellhez rendelkezésre áll. A cipzáras rendszernek köszönhetően a felhasználó pár perc alatt ki tudja cserélni a légtartó elemet a helyszínen is, nem kell bajlódnia a termék javíttatásával.

shape-inflatables_repair-kit
shape-inflatables_extreme-safe

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A megszokott felfújható célkapuk teljes mértékben függenek a hálózati áramtól. Egy esetleges áramszünet során rendkívül kellemetlen, akár veszélyes helyzet is előfordulhat. A légtartó AXION célkapuk teljesen függetlenek az áramtól, a magasabb nyomásviszonyoknak köszönhetően pedig időjárásállóak. A biztonság növelésének érdekében mindegyik célkaput fel lehet szerelni automatikus nyomásszabályozóval.

ÁRAMMENTES PROMÓCIÓ

Az elektromos szivattyúk mellett akár akkus vagy kézi pumpával is 10 percen belül készre fújhatja sátrát. Amennyiben csak elektromos szivattyúval rendelkezik, fújja fel a hálózati áramforrásra csatlakoztatva, majd helyezze bárhová.

unplugged
Kapcsolat

A LEGSZÉLESEBB MÉRET ÉS FORMAKÍNÁLAT

A különböző típusú célkapuk, oszlopok, dobozok, üvegek, tömbök és bóják a pneumatikus kellékek legnagyobb választékát kínálják.
Mindegyik AXION | SHAPE termék különböző méretben választható, az AXION | ZIP-OFF célkapui pedig szétszerelhetőségük miatt multifunkcionálisak.

Inflatable shape products for event from
Illuminated promotional inflated shapes

BELSŐ MEGVILÁGÍTÁS

Az AXION termék esetében lehetőség van belső megvilágítás használatára. Mind a 230V-os csatlakozós, mind pedig a 12V-os rendszer elérhető fehér, illetve RGB változatban. A lítium-ionos akkumulátorhoz kapcsolt modern, lapos LED világításnak köszönhetően könnyen és hatásosan megvilágíthatóak az AXION termékek az éjszakai rendezvények során.

KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS

Valamennyi AXION | SHAPE elem szállító zsák segítségével hordozható. Csak eressze le a terméket, majd cipzározza össze. az AXION hasonlóan egyszerű megoldást kínál célkapuinak szállítására is, ugyanis a két talp összecipzározásával egy tömörített lemezformát kapunk. Egyszerű és kompakt, akárcsak az AXION filozófiája.

SZÍNEK VÉGTELEN KOMBINÁCIÓJA

Az AXION | FURNITURE termékek esetében a hőszublimációs nyomtatás, az automatizált vágás, valamint a hegesztés legkorszerűbb technikáit alkalmazzuk, ezért minden egyes eszköznek fotóminőségű mintái lehetnek. A nyomtatott huzat könnyen leszedhető és cserélhető más designra, anélkül hogy feleslegesen beruháznánk egy új termék elkészítésére.

Kapcsolat